Huyskweker – specialist in zomerbloeiers

Huyskweker logo EPS

Vanaf 2016 is Moes & Tuin aangesloten bij Huyskweker. Huyskweker is een organisatie die is gespecialiseerd in zomerbloeiers. Met hangpotten en plantenbakken met waterreservoirs is het verzorgen van de planten gemakkelijk en kun je de hele zomer genieten van rijk bloeiende planten. Er zijn inmiddels 19 kwekers aangesloten bij Huyskweker. Samen delen we kennis en ervaring om zo tot het mooiste assortiment zomerbloeiers te komen. Kom kijken in onze kassen en geniet!

Inplantservice

Wil je vanaf half mei gelijk genieten van mooie, rijk bloeiende plantenbakken? Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van onze inplantservice.

Lever je plantenbak (met ingebouwd waterreservoir) plantenbak-AT-website-e1457994512771plantenbak-websitevanaf november tot eind maart in en maak een keuze uit de verschillende sorteringen van kleurenmengsels. Vanaf februari gaan wij de planten in de bakken planten en alvast voorkweken.

Rond half mei kan de plantenbak weer opgehaald worden en geniet u vanaf het begin van het seizoen van een rijk gevulde en uitbundig bloeiende plantenbak.

Omruilservice

OptimaxMegamaxxVoor de ronde (hang)potten (hanging baskets) die ook zijn voorzien van een handig waterreservoir, kun je gebruik maken van onze omruilservice.

Lever je ronde pot onbeschadigd, schoon en compleet (met rooster onderin de pot en hanger) in en je ontvangt een muntje. Bij inlevering van dit muntje ontvang je bij aankoop van een nieuwe opgevulde, kant-en-klare (hang)pot direct een korting van €2,-.

Vanaf half/eind april hebben we in onze kwekerij winkel weer volop keuze in soorten en mixen. Kom langs en geniet van de mooie kleurenmixen en uitbundig bloeiende hanging baskets.

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel van blauw/wit

Venezia balkonbak met mengsel ‘Koraal’ op standaard

Venezia balkonbak met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbak aan hek met mengsel van Oostenrijkse hanggeraniums

Venezia balkonbak onder het raam met mengsel van blauw/wit

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbakken aan hek met mengsel ‘Zeebries’

Vierkanten Aquatop bak bevestigd aan houten paal met mengsel ‘Oceaan’

Plantenverkoop

Bij Moes & Tuin Huyskweker Alphen aan den Rijn vind je een groot assortiment aan tuin en terras planten. Kleurige eenjarige zomerbloeiers, vaste planten, diverse kuipplanten op stam en uitbundig bloeiende hangpotten (hanging baskets) in slimme hangpotten met ingebouwd waterreservoir en verkopen we ook een groot assortiment aan groenten- en kruidenplanten en zaden.

De planten kun je zelf in de kas uitzoeken, rechtstreeks vanaf onze teeltvloer. Bij de planten vind je duidelijke uitleg en advies over de planten en mocht je meer willen weten, dan helpen we je graag.

We zijn gesloten. Bedankt voor iedereen die is geweest en graag tot volgend voorjaar!

Zeebries-klein

Vanaf half april 2019 ben je weer van harte welkom op:

maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur
Openingtijden feestdagen:
1e en 2e Paasdag
KONINGSDAG
HEMELVAARTSDAG
Eerste Pinksterdag
TWEEDE PINKSTERDAG

Assortiment

Begonia

Petunia

Fuchsia

Verbena

Vlijtig lies

Kom langs om ons volledige assortiment te bekijken en

ideeën op te doen voor je tuin, terras of balkon.