Over ons

Na veel brainstormen en voorbereiden is Moes & Tuin sinds 2015 een feit. Geboren uit het idee dat steeds meer mensen willen zien en beleven waar producten nu werkelijk vandaan komen. Bewust worden van alles wat groeit en bloeit, maar zeker ook van weten wat we eten.

Met veel plezier lopen we zelf (Remon en Sylvia) ook altijd in onze kwekerij en kassen. Samen met onze kinderen (Koen, Sam, Kris en Wout) genieten we van het mooie groeiproces van de bloemen en planten. Van bol tot bloem en van stekje of zaadje naar plant. Hoe leuk is het nu dat we andere daar ook van kunnen laten meegenieten dmv de moestuintjes en de plantenverkoop rechtstreeks vanuit de kas.

In ons professionele kassencomplex kun je het hele jaar terecht voor het zaaien, kweken en oogsten van je eigen vers geteelde groenten, kruiden en bloemen. In het voorjaar kun je bij ons terecht voor een groot assortiment tuin en terras planten en groenten en kruiden planten, die je zelf kunt uitzoeken, rechtstreeks vanaf de teeltvloer in onze kas.

Kom eens langs in onze kassen en geniet van de geuren en kleuren en beleef zelf hoe aangenaam en ontspannen het is om rond te lopen tussen alles wat groeit en bloeit. Je kunt ons vinden aan de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn. We zijn gemakkelijk te bereiken via de N207 en zijn te vinden aan de naastgelegen parallelweg.